30 Ağustos 2011 Salı

Kitaplar Okunsun Kampanyası


KİTAPLAR OKUNSUN Kampanyası kitapların okunması amacıyla kitapların paylaşılmasını amaçlayan bir kampanyadır. Evde, İşyerinde vs. yerlerde okuyucuların okudukları, paylaşmak istedikleri kitapları kitatabadair.com aracılığıyla paylaşabilirler.
Bu kampanya kapsamında kitaplarını paylaşmak isteyen okuyucular kitaplarını kitabadair.com’a bildirirler. Kitabadair.com hiçbir ücret karşılığı olmadan kargo ile kitaplarını paylaşmak isteyen okuyucunun belirttiği adresten aldırır. Kitabadair.com bu kitapları hiçbir ücret istemeden kitap sevenlerle kitabadair.com sitesinde “Kitaplar Okunsun” kampanyası adı altında paylaşır.
Kitaplar Okunsun kampanyasında bir okuyu bir ayda sadece 5 kitap alabilir ve sadece aldığı 5 kitabın kargo ücretini kendisi öder.
Not:Kitaplar Okunsun Kampyasından Tüm Devlet Kurumları (Okullar,cezaevleri vs.) kitap alma sınırı olmaksızın Kitabadair’le İletişime geçip faydalanabilirler.
Tüm okuyuculara faydalı olması temennisiyle.
Kitap Bağışlarınız için:
Bağışlamak istediğiniz kitapları için aşağıdaki formu doldurduktan sonra paketleyip en yakın MNG kargo şubesine ücretsiz olarak teslim edebilirsiniz. Kargo sizden hiçbir ücret almadan bizlere ulaştıracaktır.
Teslim adresi :Kaya Bilişim Teknoloji
Kocatepe Mah. 50. Yıl Cad. No:109/A
Bayrampaşa – İstanbul
info@kitabadair.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder